TOP

Warning: Declaration of PLL_Walker_Dropdown::walk($elements, $args = Array) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/clients/fbfc7d9a9d03efffa90690587919fe16/web/wp-content/plugins/polylang/include/walker-dropdown.php on line 94

Archview.be

Home Invest Belgium

Boulevard de la Woluwe 60
1200 Bruxelles

Contact

Tél.: +32 (0)2 761 11 57
GSM: +32 (0)484 49 36 01
E-mail: archview@homeinvest.be
Website: www.archview.be

02 761 11 57 0484 49 36 01

 

Voor elk gezin, een geschikt appartement

 • 1 appartement 1 slaapkamer
 • 14 appartementen 2 slaapkamers
 • 1 penthouse met 3 slaapkamers

 

Bekijk de beschikbare appartementen

 • 1

  maart 2016

  Te huur vanaf 1 maart 2016
 • 15

  appartementen

  15 nieuwe appartementen aan IJzerlaan in Brussel
 • 1

  penthouse

  1 prachtige penthouse beschikbaar met uitzicht op het Jubelpark

 

Welkom

“ArchView” biedt u 15 volledig gerenoveerde appartementen en ook een penthouse aan.  Deze ruime, luxueuze 1 tot 3 slaapkamers appartementen met veel lichtinval beschikken ook over parkeerplaatsen.

Het gebouw is gelegen in een historische wijk in het hart van de Europese hoofdstad. De gerenoveerde residentie biedt u een volledig eigentijdse gebouw, zowel op vlak van comfort en design, als op vlak van ecologie en energie. De appartementen bieden u een uniek uitzicht op het Jubelpark, een rustgevende plek en een groene oase middenin de stad. Al deze elementen samen, garanderen u een uitzonderlijke levenskwaliteit.

 

 

Ontdek het gebouw

 

Waarom kiezen voor "ArchView" ?

Residentie « ArchView »  is niet alleen een volledig gerenoveerd, hoogwaardig gebouw, het is er ook aangenaam om te wonen en te leven, mede door haar uitzonderlijke omgeving:

 • Een oase van rust en groen, uitgevend op het adembenemend Jubelpark met haar  triomfboog en de omliggende residentiële gebouwen.
 • Gelegen in de Merodewijk en de wijk van de Tongerenstraat. Vlakbij de Tervurenlaan et de Renaissancelaan evenals nabij de Europese wijk, het Montgomery rondpunt en het rondpunt Schuman.
 • Een plaats die het stadsleven mengt met natuur en cultuur (Park, Half-Eeuwfeestpaleis – Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis – Koninklijk Museum voor Kunsten en Geschiedenis – Autoworld – Triomfboog).
 • Arch View is gelegen in een internationale wijk, nabij verschillende onderwijsinstellingen, winkels en vlakbij het openbaar vervoer (metro, tram, bus en trein).

 

HOME INVEST BELGIUM

Van levenskwaliteit naar meerwaarde.

Over ons